Salı
17.9 °
Çarşamba
15.6 °
Perşembe
19.1 °
Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen birçok usta şefin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada
ASÜ’yü sekiz öğrenci temsil etti. ASÜ’lüler, farklı kategorilerdeki yemek yarışmasında iki
birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı. Geleneksel Türk Mutfağı kategorisinde yarışan
Buket Deniz Demir birinci, Cavidan Aydilek ise ikinci oldu. Modern Türk Mutfağı
kategorisinde ise gruplar yarıştı. Ayşe Güzen, Üzeyir Tekdal ve Songül Mortepe isimlerinden
oluşan ekip üçüncülük ödülüne layık görüldü. Elma Tatlısı dalında da Ali Ağca birinci
olurken, Semih Güner ikincilik ödülünü aldı.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve akademisyenleri
başarılarından dolayı tebrik etti.
Zonguldak
28.10.2025
10853,43%-0,81
41,92% -0,05
48,84% 0,12
5397,13% -2,66
9122,83% -3,34
“Tasarruf Değil Tahribat: Kalıcı Yaz Saati Politikasında Israr Neden?”
BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY’IMIZA HEM SOSYAL HEM EKONOMİK ANLAMDA KATKI SAĞLAYACAK BİR TESİS KAZANDIRIYORUZ”
Aksaray’da Gece Saatlerinde Genel Huzur Uygulaması: Denetimler Aralıksız Sürüyor
Aksaray’da Apartman Çatısından Yükselen Dumanlar Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.