ASÜ ÖĞRENCİLERİ NİĞDE’DEN BEŞ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “Niğde Hasat Günleri Elma Festivali” kapsamında yapılan yemek yarışmasında beş ödül birden aldı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen birçok usta şefin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada
ASÜ’yü sekiz öğrenci temsil etti. ASÜ’lüler, farklı kategorilerdeki yemek yarışmasında iki
birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı. Geleneksel Türk Mutfağı kategorisinde yarışan
Buket Deniz Demir birinci, Cavidan Aydilek ise ikinci oldu. Modern Türk Mutfağı
kategorisinde ise gruplar yarıştı. Ayşe Güzen, Üzeyir Tekdal ve Songül Mortepe isimlerinden
oluşan ekip üçüncülük ödülüne layık görüldü. Elma Tatlısı dalında da Ali Ağca birinci
olurken, Semih Güner ikincilik ödülünü aldı.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve akademisyenleri
başarılarından dolayı tebrik etti.



23.11.2022 12:49:00 0

Bursa'da 157 yıllık çınar Tophane MTAL mezunlarını buluşturdu

Aksaray’da Kurban Bayramı İçin 12 Kesim Noktası Belirlendi

Milletvekili Yaldır "Halk Oy Verdi, Sülale Göreve Geldi"

Kulu’da Yol ve Kaldırım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Vali Kumbuzoğlu’ndan Kültür Müdürü Doğan’a Veda ve Teşekkür

Yaratıcı çocuklar bu festivalde buluştu

İzmir Karabağlar’da Roman girişimcilere güçlü destek

İzmir Bornova’da geri dönüşüm tesisine onay

İzmir'de afetlere karşı kesintisiz iletişim atağı

TOBB'da Kayseri rüzgarı esti

U12 Erkekler Yerel Lig maçları başladı

Memduh Büyükkılıç Mehmet Şimşek'i ağırladı

TOFAŞ uzatmada mağlup oldu

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

KTO, KAYSO VE KTB, TOBB Genel Kurulu'na katıldı


ANKET

AKSARAY BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNİ BEĞENİYORMUSUNUZ ?


EVET
% 59,97
HAYIR
% 33,48
KARARSIZ
% 6,54
Haberi Sesli Oku

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.